-Vi vil lage gode rammevilkår som kan stimulere museene til å styrke den faglige innsatsen og ha en aktiv samfunnsrolle, sa kultur- og kirkeminister Trond Giske da han presenterte stortingsmeldingen om fremtides museum i Trondheim før helgen. -Konsolideringsprosessen i museumssektoren er en strukturreform som har redusert antallet museer fra 300 til 75. Reformen har bidratt til et tettere samarbeid mellom museene. Nå er det tid for å trekke opp nye offensive målsettinger for museene, sier kulturminister Giske.

av admin, publisert 24. august 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer