Søndag 16. august fra klokken 12.00 til 16.00 kan barn og voksne oppleve sjonglør, skuespillere, musikere, gamle håndverkere, bønder, brudefølger og mange flere på Vest-Agder-museet Kristiansands store familiedag. Vær med på tinnsoldatstøping, rosemaling, toving og spinning, bunadsøm, gateteater, knipling, ponniridning, smiing og skoing av hest, snekkerverksted, blikkenslager, linhekling, eventyrstunder, knivutstilling, strikkeverksted, sang og musikk, sveiping, blomster og grønnsaker, broderi og mye annet. Dette populære arrangementet har vært tilbudt i flere år og det har alltid trukket et stort og meget fornøyd publikum.

av Torkelsen, Jan H., publisert 14. august 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer