Utdelingen av årets HEDDA-priser finner sted i Oslo søndag 30. august. Blant de nominerte til årets begivenhet er Vest-Agder fylkeskommune sammen med Agder Teater for regi og produksjon av Operasjon Almenrausch av Tore Vagn Lid. Hedda-prisen deles årlig ut for fremragende prestasjoner innen norsk scenekunst. Prisen ble første gang utdelt i 1998. Juryen som nominer de ulike kategoriene, er en faglig jury oppnevnt av norske teatersjefer og teaterdirektører.Fylkeskommunens kultursjef Anne Tone Hageland er invitert til prisutdelingen på søndag.

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. august 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer