Elever ved Sirdal videregående skole leverte fantastiske prestasjoner under sommer-NM i skiskyting i Vik nylig. Hele fem Norgesmestertitler og åtte medaljer totalt for er beholdningen etter to dager med konkurranser.

Eveline Thune  og Karoline Birkeland klarte å ta med seg to gullmedaljer hver. Håkon Svaland fikk to flotte andreplasser. Elise Østebø fikk gull på lørdagens sprint, og Mari Usland Dahl fikk en fin bronse på søndagens jaktstart. Det vises forøvrig til www.nm2009vik.no for fullstendige resultatlister, samt noen flere bilder.

av Torkelsen, Jan H., publisert 29. september 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer