Elever ved Sirdal videregående skole leverte fantastiske prestasjoner under sommer-NM i skiskyting i Vik nylig. Hele fem Norgesmestertitler og åtte medaljer totalt for er beholdningen etter to dager med konkurranser.

Eveline Thune  og Karoline Birkeland klarte å ta med seg to gullmedaljer hver. Håkon Svaland fikk to flotte andreplasser. Elise Østebø fikk gull på lørdagens sprint, og Mari Usland Dahl fikk en fin bronse på søndagens jaktstart. Det vises forøvrig til www.nm2009vik.no for fullstendige resultatlister, samt noen flere bilder.

av Torkelsen, Jan H., publisert 29. september 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer