I Vest-Agder er fire personer omkommet i trafikken hittil i år, opplyser distriktsleder Liv Skare Falkum i Trygg Trafikk Vest-Agder i en pressemelding. I fjor på samme tid var antallet trafikkdrepte i fylket ti. Det har skjedd tre dødsulykker på veiene i Kristiansand og en på E 39 i Flekkefjord. I hele fjor omkom 13 personer i trafikken i Vest-Agder. -Hittil i år har det vært en positiv nedgang i dødsulykkene i forhold til i fjor både i Vest-Agder og i landet for øvrig. Totalt er 140 personer drept mot 189 personer i samme tidsrom i fjor, opplyser Falkum.

I løpet av august måned er 23 personer drept i trafikken på norske veier, i august i fjor var tallet 27. Det viser tallene fra Trygg Trafikk sentralt. I gjennomsnitt de foregående fem år var tallet 23.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. september 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer