I Vest-Agder er fire personer omkommet i trafikken hittil i år, opplyser distriktsleder Liv Skare Falkum i Trygg Trafikk Vest-Agder i en pressemelding. I fjor på samme tid var antallet trafikkdrepte i fylket ti. Det har skjedd tre dødsulykker på veiene i Kristiansand og en på E 39 i Flekkefjord. I hele fjor omkom 13 personer i trafikken i Vest-Agder. -Hittil i år har det vært en positiv nedgang i dødsulykkene i forhold til i fjor både i Vest-Agder og i landet for øvrig. Totalt er 140 personer drept mot 189 personer i samme tidsrom i fjor, opplyser Falkum.

I løpet av august måned er 23 personer drept i trafikken på norske veier, i august i fjor var tallet 27. Det viser tallene fra Trygg Trafikk sentralt. I gjennomsnitt de foregående fem år var tallet 23.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. september 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 14.06.19

  Det søkes om belønningsavtale for de fire årene, 2020-2023, med en ramme på 500 millioner kroner

  Les mer