I høst skal Vest-Agder fylkeskommune dele ut Kulturminnevernprisen for tredje gang. I fjor var det eierne av gården Eftestad i Songdalen kommune, Nina og Tore Gjedrem, som ble satt pris på. Hvem blir det i 2009? Vet du om noen som har gjort en spesiell innsats for å ta vare et gammelt hus, en gravhaug fra bronsealderen, en gammel ferdselsvei, en steinbrygge fra oldefars tid, en steinalderboplass, en losvarde, et bedehus etc. etc.? Vi tar imot forslag til kandidater frem til 1. oktober. Kontakt oss dersom du har et tips!

av admin, publisert 10. september 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer