Skoleåret er allerede godt i gang og både lærere og elever begynner å finne seg til rette på Byremo videregående skole i Audnedal. Ved siden av skolearbeidet er det satset på aktiviteter, sosiale arrangementer og festivitas. Nylig tok helse- og sosialavdelingen og byggavdelingen med pølser, grillkull, volleyball og diverse ”utespill” til Byremosanden. Innsatsen var stor på volleyballbanen og noen våget seg dessuten i gang med det noe mindre kjente spillet ”Burra”. Det var også god stemning blant elever og ansatte i forbindelse med at Felleskjøpet Agder leverte en flunkende ny traktor til skolen. Dette ble feiret med John Deere kake.

Grilling på Byremo videregående skoleDet er blåbærår i år. Helsefagarbeiderne og barne- og ungdomsarbeiderne lot ikke denne muligheten gå i fra seg og tok med bøtte og spann for å fylle fryseren. Resultatet ble bra og blåbærpai eller lignende vil forhåpentligvis stå på menyen

Volleyball på Byremosanden
Volleyball på Byremosanden
seinere i år.

Helsefagarbeiderne og barne- og ungdomsarbeiderne har vært aktive, meldes det på skolens nettside., Den til nå største utfordringen fikk de på en kanotur i Mandalselva. Sju kanoer med 14 spreke jenter og en mann forserte diverse stryk og fossefall uten å nøle. De startet på Laudal og gikk i land på Øyslebø. Turen ble, i følge rapportene, litt våt på grunn av værgudene samt at noen tok seg en skikkelig tur i elva.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer