Det er kjent at elevene på Sirdal videregående skole driver trening som kan være utfordrende for kropp og sjel. Nylig tok skolens jenter ansvar for egen sikkerhet ved å gjennomføre kanovelt i en litt kald elv. I følge rapporter fra skolen gjennomførte alle med stil. Som en av aktivitetene i breddeidrett har jentene valgt bruk av kano, både på tur og som element i treningsarbeidet. For at det skal kunne gjennomføres, er det viktig å ivareta sikkerheten. Ett ledd i dette arbeidet er å lære/prøve kameratredning dersom noen velter.

Skoleåret som nå er i gang er noe spesielt for skolen på Tonstad. Den huser nå elever fra 5.klasse

Sirdal videregående skole på Tonstad
Sirdal videregående skole på Tonstad
til Universitet. For skoleårene 2009-2010 og 2010-2011 vil det være en mildt sagt "variert" elevmasse i bygningene Da vil de gi rom til mellomtrinnet på Tonstad skule, skolens egne elever i videregående skole samt studenter fra Universitetet i Agder.

På grunn av bygging av ny grunnskole på Tonstad vil mellomtrinnet bruke klasserom på Sirdal vgs. UiA har startet desentralisert grunnstudium i idrett i samarbeid med Sirdal og Hovden videregående skoler. Det betyr at det vil være samlinger i Sirdal, hvor studentene bruker rom på Sirdal videregående skole til forelesninger og videokonferanser.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. september 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer