KS og arbeidstakerorganisasjonene har nå startet forhandlingene om ny arbeidstidsavtale for undervisningspersonalet. Den sentrale særavtalen som blant annet har bestemmelser om undervisningspersonalets arbeidstid løper ut ved årsskiftet etter en 4-årig avtaleperiode. I forhandlingsmøtet onsdag 7. oktober fremførte partene sine innledende krav og tilbud. Forhandlingene fortsetter mandag 12. oktober og det er avtalt ytterligere to forhandlingsmøter i løpet av oktober. Dersom partene ikke kommer til enighet om ny særavtale innen avtalens utløp, kan saken bringes inn i vårens hovedtariffoppgjør.

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. oktober 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer