KS og arbeidstakerorganisasjonene har nå startet forhandlingene om ny arbeidstidsavtale for undervisningspersonalet. Den sentrale særavtalen som blant annet har bestemmelser om undervisningspersonalets arbeidstid løper ut ved årsskiftet etter en 4-årig avtaleperiode. I forhandlingsmøtet onsdag 7. oktober fremførte partene sine innledende krav og tilbud. Forhandlingene fortsetter mandag 12. oktober og det er avtalt ytterligere to forhandlingsmøter i løpet av oktober. Dersom partene ikke kommer til enighet om ny særavtale innen avtalens utløp, kan saken bringes inn i vårens hovedtariffoppgjør.

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. oktober 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer