I begynnelsen av oktober besøkte de to representantene Brit Helen Holtedahl og Lisa Rasmussen fra International Baccalaureate Organization Kristiansand. De møtte fylkesordfører Thore Westermoen og representanter fra fylkeskommunens utdanningsavdelingen og representanter fra skolen. Besøket var et viktig ledd i avgjørelsesprosessen om autorisasjon for the IB Diploma Programme.
IB-møte i Fylkeshuset i oktoberFra møte i Fylkeshuset. Fra venstre rektor Eva Bergh, seniorrådgiver Wenche Bustø, representantene Brit Helen Holtedahl og Lisa Rasmussen fra International Baccalaureate Organization og  IB kooordinator Arna Louise Lie. 

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer