I begynnelsen av oktober besøkte de to representantene Brit Helen Holtedahl og Lisa Rasmussen fra International Baccalaureate Organization Kristiansand. De møtte fylkesordfører Thore Westermoen og representanter fra fylkeskommunens utdanningsavdelingen og representanter fra skolen. Besøket var et viktig ledd i avgjørelsesprosessen om autorisasjon for the IB Diploma Programme.
IB-møte i Fylkeshuset i oktoberFra møte i Fylkeshuset. Fra venstre rektor Eva Bergh, seniorrådgiver Wenche Bustø, representantene Brit Helen Holtedahl og Lisa Rasmussen fra International Baccalaureate Organization og  IB kooordinator Arna Louise Lie. 

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer