I to uker hver høst reiser elevene innen toppidrett langrenn og skiskyting på Sirdal videregående skole fra Tonstad til Trysilfjellet for å trene på snø. Trysil har snøgaranti fra 15. november. Flere foreldre stiller opp på dugnad for å gjøre det mulig å få til en skikkelig treningsperiode på snø. Norgescupen i skiskyting starter første helga i desember, samtidig som langrennsløperne reiser på åpningsrenn til Hovden. Hensikten med oppholdet er selvsagt å kombinere trening og skole på en best mulig måte. Det er tilgangen til snø og gode overnattingsmuligheter som gjør det attraktivt å reise så langt.

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. november 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Mandal Videregående Skole
  av jto, 17.10.19

  Ombyggingsarbeid på Mandal videregående skole vil bli avklart i økonomiplanen

  Les mer
 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer