I to uker hver høst reiser elevene innen toppidrett langrenn og skiskyting på Sirdal videregående skole fra Tonstad til Trysilfjellet for å trene på snø. Trysil har snøgaranti fra 15. november. Flere foreldre stiller opp på dugnad for å gjøre det mulig å få til en skikkelig treningsperiode på snø. Norgescupen i skiskyting starter første helga i desember, samtidig som langrennsløperne reiser på åpningsrenn til Hovden. Hensikten med oppholdet er selvsagt å kombinere trening og skole på en best mulig måte. Det er tilgangen til snø og gode overnattingsmuligheter som gjør det attraktivt å reise så langt.

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. november 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer