Thomas Nupen og Eirik Revheim fra Vennesla videregående skole har fått Holbergprisens lærerstipend i 2009 for undervisningsopplegget: "Politikernes bruk av sosiale medier i valgkampen". Med seg på laget hadde de også forsker Øystein Sæbø fra Universitetet i Agder. Prisen blir utdelt av statsråd Kristin Halvorsen i forbindelse med utdelingen av Holbergprisen i Bergen 25.november. Vennesla videregående skole har også tidligere blitt tildelt Holbergprisen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 20. november 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer