Listerrådet, Lindesnesrådet, Dalanerådet og Vest-Agder fylkeskommune er enige om å øve press mot Samferdselsdepartementet for å få laget en konseptvalgutredning - det vil si en av de sentrale forberedende planene for et veiprosjekt - for E-39 strekningen mellom Søgne og Ålgård i Rogaland. Det ble klart på et stormøte på Tonstad i Sirdal på fredag . Fylkesordfører Thore Westermoen, som deltok på møtet, sier han ser det som veldig positivt at en fra Rogalands side også er klare på at en er utålmodige for få planarbeidet gjennomført. Han minner om at samferdselsministeren to ganger under valgkampen i høst lovet at konseptvalgutredningen skal komme.

av Torkelsen, Jan H., publisert 2. november 2009 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)

Siste fra Samferdsel

 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 14.06.19

  Det søkes om belønningsavtale for de fire årene, 2020-2023, med en ramme på 500 millioner kroner

  Les mer
 • Mandalskrysset
  av jto, 13.06.19

  Det bør åpnes for et bevertningssted i det nye Mandalskrysset på ny E39

  Les mer