Listerrådet, Lindesnesrådet, Dalanerådet og Vest-Agder fylkeskommune er enige om å øve press mot Samferdselsdepartementet for å få laget en konseptvalgutredning - det vil si en av de sentrale forberedende planene for et veiprosjekt - for E-39 strekningen mellom Søgne og Ålgård i Rogaland. Det ble klart på et stormøte på Tonstad i Sirdal på fredag . Fylkesordfører Thore Westermoen, som deltok på møtet, sier han ser det som veldig positivt at en fra Rogalands side også er klare på at en er utålmodige for få planarbeidet gjennomført. Han minner om at samferdselsministeren to ganger under valgkampen i høst lovet at konseptvalgutredningen skal komme.

av Torkelsen, Jan H., publisert 2. november 2009 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer