Denne regionen har fått flere flotte aktører som virkelig har tatt reiselivet på alvor. Fra Sørlandsbadet i Lyngdal til nye overnattingssteder som Farsund Resort og modernisering av Utsikten og Rosfjord. Samtidig har vi formidable attraksjoner fra Nordberg fort til skjærgårdsparken. Vi må få frem produktene som ligger der til de potensielle turistene, men skal vi klare det må vi jobbe i hop. - Sammen kan vi gjøre regionen sterkere, sier ordfører i Farsund kommune, Stein Ytterdahl.
Regionen, fra ytterst på Sælør i Lyngdal til øverst i Sirdalsheiene, har en lang rekke attraksjoner som bare lokalbefolkningen eller noen ytterst få vet om benytter. 
Reiselivsnæringen i vår regionen består av veldig mange små enheter. Gjennom dette selskapet skal vi få dem frem og synliggjøre overfor norske og utenlandske turister hva denne regionen har å tilby. Sier du til en engelskmann at vedkommende kan dra på vandretur i Sirdalsheiene, vil vedkommende begynne å le fordi utlendingene ikke har kjennskap til den norske allmennretten. Dette betyr at vi må bli flinkere til å tilrettelegge, informere og synliggjøre hvilke «diamanter» som finnes i regionen vår, mener Geir Tønnessen ved Farsund Resort.
Les hele artikkelen sakset fra Farsund Avis her.

av admin, publisert 12. november 2009 | Skriv ut siden