Søgne videregående skole var i forrige uke vertskap for representanter fra de fleste skolene i landet som har anleggsgartnerutdanning. I tillegg til skoler var også anleggsgartnernæringen, byggenæringen og utdanningsdirektorat representert. Dette skapte en unik møtearena mellom skoler som driver med opplæring i anleggsgartnerfaget og anleggsgartnernæringen. Nettverket har hatt årlige samlinger på ulike steder i landet, og denne gangen var det Søgne videregående skole som var arrangementsted . Henimot 40 deltakere var med på nettverksamlingen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. november 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Mandal Videregående Skole
  av jto, 17.10.19

  Ombyggingsarbeid på Mandal videregående skole vil bli avklart i økonomiplanen

  Les mer
 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer