Søgne videregående skole var i forrige uke vertskap for representanter fra de fleste skolene i landet som har anleggsgartnerutdanning. I tillegg til skoler var også anleggsgartnernæringen, byggenæringen og utdanningsdirektorat representert. Dette skapte en unik møtearena mellom skoler som driver med opplæring i anleggsgartnerfaget og anleggsgartnernæringen. Nettverket har hatt årlige samlinger på ulike steder i landet, og denne gangen var det Søgne videregående skole som var arrangementsted . Henimot 40 deltakere var med på nettverksamlingen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. november 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer