Vg1-elever Lars Buseth Mosberg og Helene Føreland på Vågsbygd videregående skole i Kristiansand er tildelt 100.000 kroner i stipend fra talentfondet G9alt. De to er dansere. SpareBank 1 SR-Bank opprettet i 1999 talentfondet G9alt - et fond som skal deles ut i form av stipendier til talentfull ungdom med tilknytning til Rogaland, Hordaland og Agder. Målet med talentfondet G9alt er å stimulere ungdom til å utvikle sine talenter og interesser som bidrar til sikre at regionene tilføres kreativitet, skaperevne og kompetanse på alle områder i samfunns- og næringslivet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. desember 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Mandal Videregående Skole
  av jto, 17.10.19

  Ombyggingsarbeid på Mandal videregående skole vil bli avklart i økonomiplanen

  Les mer
 • Tungefoss
  av jto, 09.10.19

  Byremo videregående skole får midler til utvendig øvingsområde på Tungefoss

  Les mer
 • Y-valg 2019
  av jto, 08.10.19

  Velkommen til Yvalg 2019

  Les mer