Ta med familien på en hyggelig tur med Setesdalsbanens damptog søndag 5. og lørdag 6. desember. Og når du først har tatt turen kan du samtidig legge inn et besøk på Håndverksmessa på Grovane stasjon som selger flotte håndlagede julegaver til store og små. Julenissen blir med på toget og deler ut overraskelser til barna. Det blir garantert julestemning for alle som besøker Setesdalsbanen disse dagene.

-I år har vi valgt å kjøre juletog to dager i samme helg i stedet for to helger. Nytt i år er ogsåSetesdalsbanen på full damp samarbeid med Håndverksmessa som stiller ut sine håndlagede julegaver i stasjonen på Grovane. Kafeen vil være åpen med salg av blant annet julegrøt, vafler og kakao, og Museumsbutikken er åpen hele helgen. Det blir også utsalg av julegrøt og pølser på Røykes stasjon, skrives det på nettsiden til Setesdalsbanen.

Avgangstider lørdag 5. og søndag 6. desember:

Fra Grovane stasjon kl 12.00 og 14.00
Fra Røyknes stasjon kl 13.00

av admin, publisert 3. desember 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer