Neste søknadsrunde i Interregprogrammet for Öresund-Kattegat-Skagerrak åpner 1. februar og stenger 1. mars. Den 20. januar avholdes det et partnersøk i Oslo for de som tilhører Øresund-Kattegat-Skageraks programområde og som er interessert i å finne partnere til et grenseoverskridende prosjekt. Som deltaker i partnersøket er det mulighet å presentere en prosjektide, og å søke partnere til ditt prosjekt. De som er nyskjerrig på andres ideer er også velkommen til å delta på seminaret.
Prosjekideene omhandler temaer og områder som energi, skole og utdanning, reiseliv, opplevelsesindustri, og klyngesamarbeid. Prosjektideene omhandler også maritim næringsutvikling, vannforvaltning, media / film, friluftsliv, fysisk aktivitet og idrett, arbeidsmarked og lokalhistorie/kulturarv.
Alle prosjektideene som søker partnere finner du oversikt over her.
Interessert i å delta i noen av prosjektene? Kontakt internasjonal koordinator Jon Halvard Eide i Vest-Agder Fylkeskommune for tips og råd. 
Her finnes beskrivelse av alle prosjektideer i sin helhet.
Det arrangeres også to søknadsseminar i Kattegat/Skagerrak-regionen i forbindelse med neste søknadsrunde. Formålet med seminarene er å gi de som arbeider med en søknad viktig informasjon, råd, tips og veiledning i utfylling av blanketter og ferdigstilling av deres søknad. I forbindelse med seminarerne vil det også være mulighet til å ha et møte med sekretariatet.

av Fossan, Mette, publisert 3. desember 2009 | Skriv ut siden