I går vedtok Aust-Agders største kommuneparti Arendal Arbeiderparti at det skal avholdes folkeavstemning om en eventuell sammenslåing av Vest- og Aust-Agder. Blant omkring femti tilstedeværende på årsmøte i partilaget var det kun to som stemte mot forslaget om folkeavstemning. Det var leder for Arendal Arbeiderparti Robert Cornels Nordli og stortingsrepresentant Freddy de Rieuter som sto bak forslaget om folkeavstemning i 2011. Når folkeavstemningen er foretatt skal det innkalles til ekstraordinært møte for å behandle resultatet.

- Folket skal høres. Vi er det største kommunepartiet i Aust-Agder, og det er viktig at vi markerer vårt syn nå, sa leder for bystyregruppa, Nils Johannes Nilsen, fra talerstolen, i følge Agderposten.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. februar 2010 | Skriv ut siden