Det er nå bestemt hvem som skal være representanter i styrene for de regionale helseforetakene. Helse- og omsorgsdepartementet ba i høst landets fylkeskommuner og Oslo kommune om forslag til kompetente kandidater blant folkevalgte til styrene. Med folkevalgt menes personer som i inneværende periode er valgt inn i kommunestyre, bystyre eller fylkesting. Det er nå klart at en av kandidatene som fylkestinget i Vest-Agder forslo i desember - Linda Verdal fra Mandal - blir medlem i styret.

Linda Verdal fra Byremo er fylkesleder i Vest-Agder Arbeiderparti og arbeider i Politiet. - Det er en stor oppgave å gå til, men samtidig spennende og interessant. Jeg gleder meg, sier hun og opplyser at det skal avholdes et konstituerende møte i det nye styret tirsdag 26. januar.

Helse Sør-Øst er det største av de fire helseforetakene med nær 70.000 ansatte. Regionen omfatter ca. 2,6 millioner mennesker i fylkene Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder. Helse Sør-Øst består av 15 helseforetak. Hovedkontoret for Helse Sør-Øst RHF ligger i Hamar. Helseregionen har også administrasjonssted i Skien.

av Torkelsen, Jan H., publisert 21. januar 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer