Regjeringen har besluttet å innføre obligatorisk båtførerbevis for fritidsbåter fra 1. mai 2010. Er du født 1. januar 1980 eller senere og skal føre fritidsbåt med lengde over åtte meter eller som har motor med effekt på mer enn 25 HK, da må du fra 1. mai 2010 ha båtførerbevis. Sjøfartsdirektoratet har nå fastsatt forskriften som regulerer vilkårene for obligatorisk båtførerbevis. For båtfolket er det for øvrig kun VHF/SRC-telefoni som gir sikkerhet. På dette systemet får du aldri opptattsignal, noe du kan risikere på mobiltelefonen. Fagskolen i Kristiansand har kurstilbud.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. februar 2010 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)
Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/category/relatednews.cshtml)