NHO Agder, Universitetet i Agder og FRITT VALG satser i år på interessante, spennende og motiverende informasjonsarrangementer om utdannings- og yrkesmuligheter. Sammen inviterer de tusen elever og lærlinger i videregående opplæring på Sørlandet til opplevelsesdag torsdag 18. mars på ny den nye campusen til Universitetet i Agder i Grimstad. Studenter og unge forbilder fra arbeidslivet vil fortelle om sine valg av utdanning og yrke. Det blir underholdning, utstilling og lunsj i løpet av formiddagen.

Onsdag var det festivitas i nybygget, som skal danne selve inngangsporten til fornminneområdet og bygdetunet på Tingvatn i Hægebostad. I lokalet blir det kafè og suvenirbutikk i tillegg til salg av billetter som skal gi adgang til filmfremvisning, utstillinger og selve fornminneparken.

av admin, publisert 5. januar 2010 | Skriv ut siden