Personal- og organisasjonssjef Odd Joar Svensson opplyser i en kronikk i Fædrelandsvennen mandag at Vest-Agder fylkeskommune ligger 0,3 prosent under gjennomsnittlig sykefravær innen fylkeskommunal forvaltning og 0,8 prosent under gjennomsnittlig sykefravær for hele landet. -Dette gjelder det innregistrerte legemeldte sykefraværet. Før ferien i 2008, var sykefraværet på 7,40 prosent for legemeldt og egenmeldt fravær. Når vi nå har passert tredje kvartal i 2009 er det redusert ytterligere ned til 5,34 prosent. Det er indikasjoner på at fraværet ved utgangen av 2009 er enda lavere, opplyser han.

Hva er årsak til den gledelige utviklingen, spør Svensson i kronikken med tittel: Omdømmet bedres og sykefraværet reduseres når positive arbeidsplasstiltak settes i fokus.

Les kronikken her.

av Torkelsen, Jan H., publisert 25. januar 2010 | Skriv ut siden