Utkast til tidenes første felles fylkesplan for Aust- og Vest-Agder har vært på høring. Til sammen er det kommet inn 47 høringsuttalelser fra kommuner, regionråd, organisasjoner og andre instanser. Leder av plansekretariatet, Ola Olsbu, er svært fornøyd med at så mange ønsker å gi innspill til Regionplan Agder 2020.

Tirsdag var det igjen klart for feiring på Sirdal videregående skole. Tradisjonen tro var det innkjøpt kake fra bakeriet. I sentrum for feiringen stod Kristin Sandeggen, med sin sølvmedalje i ungdoms-OL. I tillegg ble det gjort stas på det fem andre elever, som tok NM-medaljer i skiskyting i helgen. -Det er gøy å se at det stadig kommer nye utøvere som melder seg på kampen om de edle metaller. At det blir "vanlig" at utøvere på skolen kommer hjem med medaljer må ikke bli noen sovepute, men en inspirasjon for alle andre til å kjempe videre, sier rektor Anita Heiaas Haugen.

av admin, publisert 4. mars 2010 | Skriv ut siden