-Sørlandets Europakontor er stolte av i dag å kunne lansere nye internettsider. Vi håper dere finner internettsidene interessante og nyttige for deg og din organisasjon, heter det i en informasjons e-post fra Europakontoret i forbindelse med lanseringen som skjedde mandag. Nettsidene finnes på www.south-norway.no. Via de nye nettsidene vil det blant annet bli mulighet til å abonnere på nyhetsbrev som publiseres annenhver uke. Første nyhetsbrev publiseres i uke fire.

Sørlandets Europakontor eies av Aust- og Vest-Agder fylkeskommune, Arendal kommune, Kristiansand kommune, Agderrådet og Universitet i Agder. Målsettingen er at Agder i større grad skal utnytte mulighetene i Europa og europeisk samarbeid. Kontoret skal derfor være et bindeledd mellom Sørlandet og Europa. Det skal bidra til informasjon, motivasjon og veiledning for aktuelle miljøer på Agder i forhold til europeisk samarbeid. Kontoret skal også markedsføre regionen som et attraktivt område for investeringer, arbeid, studier og turisme. Med hovedkontoret i Sørlandets Kunnskapspark i Kristiansand skal en knytte offentlig sektor, næringslivet og akademia nærmere Europa.

Sørlandets europakontor ny nettside

av Torkelsen, Jan H., publisert 19. januar 2010 | Skriv ut siden