Ungt Entreprenørskap inviterte nylig alle elevbedrifter og ungdomsbedrifter i Vest-Agder til Trade Fair på Sørlandssenteret i Kristiansand. Trade Fair er en handelsmesse hvor bedriftene får muligheten til å stille ut og selge sine varer i et kommersielt miljø. Alle elev- og ungdomsbedrifter fikk utlevert en stand. Det var opp til hver enkelt å gjøre standen så innbydende som mulig for kundene. I løpet av dagen fikk bedriftene besøk av dommere som kåret vinnerne innenfor kategorien beste utstilling og beste salgsteam. Premieutdeling foregikk på slutten av arrangementet. Listerjobb UB fra Eilert Sundt videregående skole i Farsund vant førsteplass for beste salgsteam og Ub Hobbyglede fra samme skole vant delt førstepris for beste utstilling.

av admin, publisert 21. januar 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer