Ungt Entreprenørskap inviterte nylig alle elevbedrifter og ungdomsbedrifter i Vest-Agder til Trade Fair på Sørlandssenteret i Kristiansand. Trade Fair er en handelsmesse hvor bedriftene får muligheten til å stille ut og selge sine varer i et kommersielt miljø. Alle elev- og ungdomsbedrifter fikk utlevert en stand. Det var opp til hver enkelt å gjøre standen så innbydende som mulig for kundene. I løpet av dagen fikk bedriftene besøk av dommere som kåret vinnerne innenfor kategorien beste utstilling og beste salgsteam. Premieutdeling foregikk på slutten av arrangementet. Listerjobb UB fra Eilert Sundt videregående skole i Farsund vant førsteplass for beste salgsteam og Ub Hobbyglede fra samme skole vant delt førstepris for beste utstilling.

av admin, publisert 21. januar 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer