Det rådet absolutt stillhet i storsalen på Quality Hotell og en så tårer renne på flere kinn da Elisabeth Espeland berettet om hvordan en trafikkulykke, forårsaket av ungdommelig uforstand og uansvarlighet - førte henne inn i dødens grenseland for 28 år siden. Hun var på bytur i Arendal og ble med en vennegjeng i en gammel ”amerikaner” på vei til Tvedestrand. Det var snø og slapseføre. -I en lang bakke kjørte sjåføren, som hadde hatt lappen kort tid, forbi flere biler i rundt 150 kilometer. Jeg husker lastebilen som kom imot oss. Sjåføren fikk panikk og bilen smalt sideveis inn i fjellveggen. Det tok lang tid før jeg kom til meg blant kropper som lå hulter til bulter.

Det skjer mye spennende i Vest-Agder-museet i vinterferien. Hva med å støpe tinnsoldater, strikke en båt, lage ditt eget musikkinstrument eller papirfly? Eller bli med innenfor i kraftstasjonen på Sjølingstad, eller i utstillingen på Nordberg Fort. Både på Lista, i Flekkefjord og på Sjølingstad Uldvarefabrik blir det aktiviteter i vinterferien, les hele programmet her. Velkommen på besøk!

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. januar 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer