Ungdomsbedriften Trygt hjem på Vennesla videregående skole, som består av elevene Kenneth Villadsen, Niklas Stokes Nilssen, Michael Hornnes vant førstepremien for beste stand på Tradefair 2010 på Sørlandssenteret nylig . De tre går i 1ssb på Service og samferdsel. Det var spesielt klar presentasjonen, og solid produktkunnskap som gjorde utslaget. Trygt hjem UB selger ulike typer sikkerhetsutstyr som automatisk brannslukker for sikringsskap, vannbasert brannslukning, brannteppe og røykvarsler. Slagordet er "Velg sikkerhet, velg oss".

De andre ungdomsbedriftene fra Vennesla videregående skole som gjorde seg gjeldende var Pure Beauty UB og HD UB fra 2ssb og Comfort Zone UB og Spekemat ELG UB fra 1ssb.

Årets Tradefair på Sørlandssenteret var et stort arrangement. 150 ungdommer med 25 ungdomsbedrifter fra Vest-Agder og Lillesand deltok.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. januar 2010 | Skriv ut siden