-Slik som Drammen har lagt lokk på ”Harry-betegnelsen” skulle jeg ønske at vi på Sørlandet la lokk på ”treig-betegnelsen”, sa prosjektleder Stian Rønvåg i Profilprosjektet Sørlandet i et innlegg på konferansen Felles mål for Sørlandet i forrige uke. Han tok et realt oppgjør med fordommer og gale oppfatninger av sørlendinger og Sørlandet gjennom å presentere haugevis av fakta som dokumenterer en landsdel som er langt fra preget av treighet, men snarere kreativitet, forretningsteft, pågangsmot og stå på vilje. -Vi må vise frem vår vinnerkultur, sa Rønvåg som vil ha massevis av ambassadører for Sørlandet som sprer budskapet og samtidig en nettside som kan fungere som både et utstillingsvindu og et sted hvor de gode historiene kan hentes frem.

av Torkelsen, Jan H., publisert 19. januar 2010 | Skriv ut siden