Vågsbygd videregående skole i Kristiansand har høstet mange suksesser med sine årlige musikaler. I år følger 3MU/DA opp og setter opp Broadway-musikalen og suksessen RENT, med Alex Scherpf i regi-stolen. Det er over 50 elever på scenen, med eget band og elleve dansere. Det har vært jobbet med forestillingen siden begynnelsen av skoleåret. Det er elevene som selv har tatt ansvar for PR, scenografi, lys og lyd og annet som trengs for å sette opp musikalen. Elever fra Tangen videregående har hjulpet med scenografi, kostymer og plakat. Det blir daglige forestillinger fra 12. til 18. februar.

RENT handler om en gruppe sosialt utstøtte bohemer som bor i New York i 1996. De prøver å overleve i den harde verden der AIDS, fattigdom og rus preger hverdagen deres. Samtidig er det en flott historie om kjærlighet og det å følge drømmene sine. Musikken i musikalen er godt variert, men hovedtyngden ligger på pop og rock. Forestillingen er basert på operaen La Boheme av Puccini.

Det blir forestillinger hver dag fra 12. februar til 18. februar, kl 19.00. Søndag 14. februar er det to forestillinger, en kl 14.00 og en 19.00.
Billetter kan bestilles på: rent.billetter@gmail.com
Eller på telefon 951 39 106
RENT2010

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. februar 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer