-Vanskelig vær og mye snø og har gjort at mange av de 3341 brukerne av transportstøtteordninga TT-kort - nå har brukt opp en stor del av "klippene" sine. Snø og isete veier har gjort at TT-kortbrukerne har måttet bruke mer drosje og bil, og derfor har mange tappet kortene sine ekstraordinært for å kunne delta i arbeid og andre viktige aktiviteter. Vil fylkesordføreren bidra til at brukere av TT-kortene som nå er tom for "klipp" - eller har brukt opp en stor del av sine "klipp" kan få påfyll grunnet den ekstraordinære situasjonen som i vinter er oppstått for brukerene av TT-kort ordningen i Vest-Agder? Det er fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe fra Demokratene som reiser spørsmålet i en interpellasjon til fylkesordfører Thore Westermoen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. februar 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer