Elevene på tilrettelagt undervisning på Vennesla videregående skole hjelper jordskjelvrammede på Haiti. I lokalene deres på Vikeland, hvor de undervises i bilpleie, har de startet opp å vaske biler som er skitnet til av vinterslaps og annen skitt. Elevene vasker en bil hver. De får betalt 250 kroner per vask. -Alt som tjenes opp går rett til Strømmestiftelsen som sørger for at hjelpen når dit den skal på Haiti, opplyser lærer Einar Lande Øen til Vennesla Tidende.

-Vi hadde tenkt lenge på hvordan vi kunne hjelpe de stakkars menneskene på Haiti. Da fikk vi en ide om å vaske biler. Vi spurte lærerstaben på skolen vår om noen var interesserte i å få vasket bilen sin, opplyser Lande Øen.

Her om dagen kunne klassen sende over 5000 kroner til Haiti. De pengene kommer godt med!

av admin, publisert 1. februar 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer
 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer