De sittende styrer i helseforetakene i Helse Sør-Øst er oppnevnt med funksjonstid til 2010. Nye styrer vil bli oppnevnt av styret i Helse Sør-Øst i april 2010. Normal valgperiode for styrene er to år. Fylkeskommunen blir sammen med de øvrige kommunene invitert til å foreslå inntil fire folkevalgte kandidater til styrene i helseforetakene. Forslaget gjelder for Sørlandet Sykehus HF. Fylkesutvalget besluttet i dag å foreslå som kandidater Hans Fredrik Grøvan, (KrF) fra Lyngdal, Trine Nilsen Klungland, (Ap) fra Kvinesdal, Kåre Mathiassen, (H) fra Flekkefjord og Tone Karin Øystøl, (Frp) fra Kvinesdal (bildet).

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer