De sittende styrer i helseforetakene i Helse Sør-Øst er oppnevnt med funksjonstid til 2010. Nye styrer vil bli oppnevnt av styret i Helse Sør-Øst i april 2010. Normal valgperiode for styrene er to år. Fylkeskommunen blir sammen med de øvrige kommunene invitert til å foreslå inntil fire folkevalgte kandidater til styrene i helseforetakene. Forslaget gjelder for Sørlandet Sykehus HF. Fylkesutvalget besluttet i dag å foreslå som kandidater Hans Fredrik Grøvan, (KrF) fra Lyngdal, Trine Nilsen Klungland, (Ap) fra Kvinesdal, Kåre Mathiassen, (H) fra Flekkefjord og Tone Karin Øystøl, (Frp) fra Kvinesdal (bildet).

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer