Regjeringen Skjeie har noen hektiske uker foran seg frem til miniStortinget 2010. Det arrangeres 17.-19. mars for femte gang på Vågsbygd videregående skole i Kristiansand. miniStortinget er et tredagers politisk rollespill for elever i videregående skole der elevene lærer om forholdet mellom lovgivende og utøvende statsmakt og om Stortingets oppgaver og arbeidsmåter. Elevene skal gjennom tre hektiske dager være med på trontale, trontaledebatt, spørretime, partigruppemøter, komitémøter, partilederdebatt på TV, plenumsdebatter og voteringer.

De fire miniStorting som til nå er arrangert, har vært en ubetinget suksess, og har vakt oppsikt både regionalt og nasjonalt. miniStortinget har fått toppscore på deltakerevalueringen hvert år.

miniStortinget er et samarbeid mellom Vågsbygd og Tangen videregående skoler i Kristiansand. Faglig samarbeidspartner er Stortingets Informasjonsseksjon.
Regjeringen


Regjeringen Skjeie er i arbeid frem til miniStortinget 2010. Bak fra venstre: Nærings- og handelsminister Kristine Tveit (AP), miljø- og utviklingsminister Lotte M. Nilsen (SV), statsminister Hanna Fatland Skjeie (AP), finansminister Aleksander B. Øien (AP), olje- og energiminister Solveig Matre Gåsland (SP) og utenriksminister Tuva Rosenvold (AP). Foran: Justisminister Eline Thomassen (AP), samferdselsminister Lene Sørensen (SP), helse- og omsorgsminister Ann-Helene Jerstad (AP) og kunnskapsminister Nina Lindland (SV).

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer