Du kan besøke nye Tangen VGS

Pensjonistpartiet har den senere tid hatt flere henvendelser vedrørende Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter, skriver fylkestingsrepresentant Odd A. Salvesen i en interpellasjon.. -Henvendelsene gjelder også varamedlemmer, som spør om hva som skjer? Er de fortsatt varamedlemmer? Er det mulig at fylkesordføreren avklarer dagens situasjon, spør Salvesen i interpellasjonen. Fylkesordfører Thore Westermoen vil gi sitt svar i fylkestingets samling 23. og 24. februar.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer