Du kan besøke nye Tangen VGS

Pensjonistpartiet har den senere tid hatt flere henvendelser vedrørende Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter, skriver fylkestingsrepresentant Odd A. Salvesen i en interpellasjon.. -Henvendelsene gjelder også varamedlemmer, som spør om hva som skjer? Er de fortsatt varamedlemmer? Er det mulig at fylkesordføreren avklarer dagens situasjon, spør Salvesen i interpellasjonen. Fylkesordfører Thore Westermoen vil gi sitt svar i fylkestingets samling 23. og 24. februar.

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer