Takket være de nylig installerte varslingsanleggene for brann, ble en ødeleggende storbrann i den verneverdige uthavnen Loshavn i Farsund unngått i natt. Alarmen gikk ved firetiden natt til i dag. Brannvesenet kom raskt frem til Loshavn og fikk reddet en eldre mann ut av huset der det var tilløp til brann. Brannvarslingsanlegget kom i stand på initiativ fra det lokale brannvesenet og Loshavn og Eikvåg Vel, og Riksantikvaren har gitt betydelige økonomiske bidrag til prosjektet.

av admin, publisert 22. februar 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer