Takket være de nylig installerte varslingsanleggene for brann, ble en ødeleggende storbrann i den verneverdige uthavnen Loshavn i Farsund unngått i natt. Alarmen gikk ved firetiden natt til i dag. Brannvesenet kom raskt frem til Loshavn og fikk reddet en eldre mann ut av huset der det var tilløp til brann. Brannvarslingsanlegget kom i stand på initiativ fra det lokale brannvesenet og Loshavn og Eikvåg Vel, og Riksantikvaren har gitt betydelige økonomiske bidrag til prosjektet.

av admin, publisert 22. februar 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer