Fylkestingsrepresentant Odd A. Salvesen fra Pensjonistpartiet ba i går - i en interpellasjon - fylkesordføreren avklare dagens situasjon når det gjelder styre og utviklingen ellers ved stiftelsen Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter. Fylkesordfører Thore Westermoen svarte at han er glad for å konstatere at den alvorlige og negative situasjonen ved bedriften nå er snudd i positiv retning. -Det er viktig at styret fullfører en grundig analyse av hele virksomheten og ser med nye øyne på hvordan verftsdelen og det teknisk industrielle kulturminnet bør organiseres for å sikre at begge disse formålene kan videreføres på en bærekraftig måte, sa han.

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. februar 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer