Fylkestingsrepresentant Odd A. Salvesen fra Pensjonistpartiet ba i går - i en interpellasjon - fylkesordføreren avklare dagens situasjon når det gjelder styre og utviklingen ellers ved stiftelsen Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter. Fylkesordfører Thore Westermoen svarte at han er glad for å konstatere at den alvorlige og negative situasjonen ved bedriften nå er snudd i positiv retning. -Det er viktig at styret fullfører en grundig analyse av hele virksomheten og ser med nye øyne på hvordan verftsdelen og det teknisk industrielle kulturminnet bør organiseres for å sikre at begge disse formålene kan videreføres på en bærekraftig måte, sa han.

av Torkelsen, Jan H., publisert 24. februar 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer