Nå kan du oppleve de fantastiske musikerne i The Graffiti Classics, fra London. Onsdag 17. februar spiller de konsert på Sørlandets Kunstmuseum, et arrangement som museet og Vest-Agder fylkeskommune (VAF) står sammen om. The Graffiti Classics har vært på besøk på alle grunnskoler i Vest-Agder, på turné i regi av skolekonsertene til Rikskonsertene.  Opplevelsen karakteriseres som en utradisjonell og morsom konsert med en klassisk strykekvartett. Ikke klassisk, ikke jazz, ikke tradisjonsmusikk, men 16 strenger, 8 føtter og 4 stemmer. Konserten starter kl. 19 og barn går gratis (50,- kr. for voksne)

av Macdonald, Cheryl, publisert 15. februar 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer