Ungt Entreprenørskap Agder inviterer nå alle ungdomsbedrifter i Aust- og Vest-Agder til fylkesmesterskapet i Ungdomsbedrift skoleåret 2009-2010. Mesterskapet går i år av stabelen torsdag 11. mars i Gimlehallen i Kristiansand. Fylkesmesterskapet arrangeres som en messe hvor ungdomsbedriftene stiller ut sine varer/tjenester på stand. Konkurransene foregår innenfor ulike kategorier. En jury fra næringslivet kårer vinnere innenfor hver kategori.

-Fylkesmessa for ungdomsbedrifter er en unik mulighet til å profilere ungdomsbedriften, de som arbeider i den, og skolen. Vi utfordrer alle ungdomsbedrifter til å stille opp på messa. Jo flere vi er - jo artigere blir det! Husk det viktigste er ikke å vinne, men å delta sier Jan Ole Rypestøl som er leder av Ungt Entreprenørskap Agder

Har du spørsmål om messa eller konkurranser, kan du kontakte Jan Ole Rypestøl på telefon: 31 17 68 28/906 31591 eller jan.ole@ue.no. (eller jor@ue-agder.no)

Påmelding til messa og til konkurranser innen 25. februar

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. februar 2010 | Skriv ut siden