-Entreprenørskapskonferansen skal inspirere og oppfordre deg til å ta kontakt og bygge nettverk allerede i dag med de som står på trappen din i morgen. Agder er verdensledende på flere områder og Sørlandet er til inspirasjon for andre. Er vi like flinke til å inspirere morgendagens gründere, ansatte og ledere, og morgendagens byråkrater? Det er allment kjent at vi har en sterk tilhørighet til vårt lokalsamfunn. Er du synlig? Slik betegnes innholdet i konferansen i invitasjonen som nå sendes ut.

Det er første gang vi blander dagens næringsdrivende med morgendagens næringsliv og offentlige instanser til en felles konferanse. Vi lover deg et drivende godt program, som vil være både lærerikt og underholdende. Talerne på konferansen er internasjonale størrelser innen innovasjon og nyskaping, og humor vil stå sentralt i flere av foredragene.Velkommen til en inspirerende og utfordrende konferanse du sent vil glemme, loves det fra arrangørenes side.

Les mer om konferansen og påmelding her.Entreprenørskapfestivalen forside

av admin, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden