Marte Hodnemyr og Even Høyer i klasse 2MKB på Vennesla videregående skole gikk nylig av med seieren i konkurransen om den beste informasjonsfolderen for prosjektet ”Fritid med bistand”. ”Fritid med Bistand” er en metode som skal hjelpe mennesker med ulike bistandsbehov inn i fritidsaktiviteter de selv velger. Metoden er utviklet av Anders Midtsundstad i Kristiansand kommune og tilbys i dag i mange av landets kommuner, skriver Vennesla videregående skole på sin nettside.

av Torkelsen, Jan H. og Øyvind Høye, publisert 12. februar 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer
 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer