Marte Hodnemyr og Even Høyer i klasse 2MKB på Vennesla videregående skole gikk nylig av med seieren i konkurransen om den beste informasjonsfolderen for prosjektet ”Fritid med bistand”. ”Fritid med Bistand” er en metode som skal hjelpe mennesker med ulike bistandsbehov inn i fritidsaktiviteter de selv velger. Metoden er utviklet av Anders Midtsundstad i Kristiansand kommune og tilbys i dag i mange av landets kommuner, skriver Vennesla videregående skole på sin nettside.

av Torkelsen, Jan H. og Øyvind Høye, publisert 12. februar 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer