Norske forlag går nå til ESA-domstolen. Forlagene føler seg presset ut av skolebokmarkedet. De reagerer på at det fylkeskommunale prosjektet Nasjonal Digital Læringsarena (NDLA) leverer digitale læremidler gratis til de videregående skolene. Det betyr at skolebøkene, som er en sentral inntektskilde for forlagene, har fått konkurranse fra det offentlige. Vest-Agder fylkeskommune er blant fylkeskommunene som er partner i NDLA som startet i 2007.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. februar 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer