Fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe har sendt brev til fylkesordfører Thore Westermoen hvor han skriver at: -I følge Dagens Næringsliv torsdag den 18. mars må det interkommunale selskapet, Kilden IKS, som står bak byggingen av Kilden, tilbakebetale et ulovlig lån på over 300 millioner kroner til Cultiva. Dette betyr i "klar tekst" at Vest-Agder fylkeskommune hefter for 20 prosent av de over 300 millioner kroner, med totalt over 60 millioner kroner. Det resterende beløpet på over 240 millioner kroner hefter Kristiansand kommune for - med en eierandel på 80 prosent. Demokratene ber derfor om at fylkesordføreren raskest mulig fremlegger for fylkestinget, hvordan denne "saken" - skal og må løses.

av Torkelsen, Jan H., publisert 19. mars 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer