20. oktober i år skal det arrangeres ”Dignity Day” på videregående skoler over hele landet – i samarbeid med frivillige organisasjoner som Frivillighet Norge, Røde Kors og ungdomsorganisasjonen MOT. Kronprins Haakon er sammen med John Bryant (leder av Operation Hope i USA) og den finske filosofiprofessoren Pekka Himanen initiativtakere til Global Dignity. Målgruppen for arbeidet er primært ungdom i 16-17-årsalderen og organisasjonen besøker skoler over hele verden der elevene deltar i en samtale om verdighet Kronprinsen presenterte denne uken initiativet for alle landets fylkesutdanningssjefer på et møte i KS.

av Torkelsen, Jan H., publisert 6. april 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 09.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer

Siste fra Politikk

 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer