I forbindelse med Earth hour aksjonen 2010 inviteres det til et spennende seminar torsdag 25. mars klokken 08.30 til 16. 00 på Kick og Hotel Norge i Kristiansand. Tema er Klima og Energi - muligheter. Programmet er lagt opp med plenum og tre parallelle sesjoner, samt en debatt om "Kristiansand som lavutslippsamfunn" på ettermiddagen. Ordfører Per Sigurd Sørensen tar imot innspill til kommuneplanprosess fra de enkelte sesjoner, og deltar i panelet under debatten. Andre som kan nevnes: Bjørn Brunstad (Centre for climate strategy, BI), Svein Tveitdal (tidligere UNEP og GRID og miljøambassadør for Arendal), Lars Haltbrekken (Norge Naturvernforbund), Lars Verket m flere.

Se mer om invitasjon og program her.

Pris: kroner 500 inklusive lunsj/ kroner 200 eksklusive lunsj

Påmelding og mer informasjon på www.kristiansand.kommune.no/earthhour
Frist for påmelding tirsdag 23. mars.

av admin, publisert 23. mars 2010 | Skriv ut siden