-Dette er både en stor dag og en gledens dag. I Vest-Agder fylkeskommune er vi opptatt av å bygge ut regionen vår. Vi vil vise frem vår identitet, våre virksomheter, vår kultur og historie. Dette skal også gjøres tilgjengelig. Når vi nå åpner utstillingen ”Hellemyr - hellig myr” på Nordberg Fort er det første trinn på en utstillingsrekke for å vise frem fortiden vår rundt i fylket, sa leder av fylkeskommunens hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø da han onsdag holdt åpningsinnlegg for utstillingen. Damman er også styreleder for museet som ligger på Lista i Farsund kommune.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. juni 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Vest -Agder Fylkesmuseum - Setesdalstunet
  av jto, 22.11.19

  Det er bevilget midler til videreutvikling av Kristiansand museum

  Les mer
 • Bredalsholmen Fotografert Fra Fly
  av jto, 21.11.19

  Forholdene for besøkende på Bredalsholmen og til DS Hestmanden skal utbedres

  Les mer
 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer