-Dette er både en stor dag og en gledens dag. I Vest-Agder fylkeskommune er vi opptatt av å bygge ut regionen vår. Vi vil vise frem vår identitet, våre virksomheter, vår kultur og historie. Dette skal også gjøres tilgjengelig. Når vi nå åpner utstillingen ”Hellemyr - hellig myr” på Nordberg Fort er det første trinn på en utstillingsrekke for å vise frem fortiden vår rundt i fylket, sa leder av fylkeskommunens hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø da han onsdag holdt åpningsinnlegg for utstillingen. Damman er også styreleder for museet som ligger på Lista i Farsund kommune.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. juni 2011 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer