Universitetet i Agder ved Fakultet for humaniora og pedagogikk, Pedagogisk institutt søker om fylkeskommunale midler til et forskningsbasert skoleutviklingsprogram i samarbeid med Vest-Agder fylkeskommune ved utdanningsavdelingen. Programmet vil omhandle vurderingskompetanse i videregående opplæring i Vest-Agder og vil består av flere prosjekter. Fylkesutvalget besluttet tirsdag at Vest-Agder fylkeskommune skal bidra med 500 000 kroner for 2010 til utvikling av forskningsprogrammet som benevnes: Vurderingskompetanse i Agder, VIA-prosjektet. Det tas sikte på en tilsvarende årlig bevilgning til og med 2012.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 09.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer