Universitetet i Agder ved Fakultet for humaniora og pedagogikk, Pedagogisk institutt søker om fylkeskommunale midler til et forskningsbasert skoleutviklingsprogram i samarbeid med Vest-Agder fylkeskommune ved utdanningsavdelingen. Programmet vil omhandle vurderingskompetanse i videregående opplæring i Vest-Agder og vil består av flere prosjekter. Fylkesutvalget besluttet tirsdag at Vest-Agder fylkeskommune skal bidra med 500 000 kroner for 2010 til utvikling av forskningsprogrammet som benevnes: Vurderingskompetanse i Agder, VIA-prosjektet. Det tas sikte på en tilsvarende årlig bevilgning til og med 2012.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer