-Jeg har satt i gang en nasjonal dugnad for å få flere til å gjennomføre yrkes- og videregående opplæring. Vi vet at mangelfulle kunnskaper fra ungdomsskolen er den enkeltfaktoren som har størst betydning for at elever ikke fullfører. Jeg starter derfor nå arbeidet med en egen stortingsmelding om ungdomstrinnet. Ungdomsskolen har vært litt ”glemt” de siste årene. Nå vil jeg invitere ungdom fra hele landet til direkte møter med meg for å gi innspill til hvilke tiltak de har mest tro på, sier kunnskapsminister Kristin Halvorsen i en pressemelding.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. mars 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 09.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer