-Det er med sterk uro jeg har registrert rykter som antyder at regjeringen ikke vil oppfylle løftene om 100 milliarder ekstra til samferdsel, sier Siri Mathiesen, regiondirektør i NHO Agder.  -Skulle dette være tilfelle ser vi det som et klart brudd på løftene fra valgkampen om den lovede satsingen på samferdsel i Norge og i regionen vår. Slike kutt er spesielt alvorlig fordi Regjeringen allerede ligger 2,3 milliarder kroner etter NTP etter første år. NHO Agder mener regjeringen bør trekke tilbake Nasjonal Transportplan dersom man allerede nå vet at man ikke vil eller ikke greier å oppfylle løftene om 100 milliarder ekstra. Vi kan ikke undergrave resten av planperioden ved ikke å følge opp bevilgningene over budsjettet i 2011, sier hun.

av admin, publisert 8. mars 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Veiskilt
  av jto, 29.08.19

  Regionreformen følges opp med opprydning i veinummer

  Les mer
 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer