-Det er med sterk uro jeg har registrert rykter som antyder at regjeringen ikke vil oppfylle løftene om 100 milliarder ekstra til samferdsel, sier Siri Mathiesen, regiondirektør i NHO Agder.  -Skulle dette være tilfelle ser vi det som et klart brudd på løftene fra valgkampen om den lovede satsingen på samferdsel i Norge og i regionen vår. Slike kutt er spesielt alvorlig fordi Regjeringen allerede ligger 2,3 milliarder kroner etter NTP etter første år. NHO Agder mener regjeringen bør trekke tilbake Nasjonal Transportplan dersom man allerede nå vet at man ikke vil eller ikke greier å oppfylle løftene om 100 milliarder ekstra. Vi kan ikke undergrave resten av planperioden ved ikke å følge opp bevilgningene over budsjettet i 2011, sier hun.

av admin, publisert 8. mars 2010 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Kristin Tofte Andresen
  av jto, 22.11.19

  Ser både utfordringer og muligheter når en ny handlingsplan for Agders fylkesveier skal lages

  Les mer
 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer