Påskeåpen fabrikk med ullaktiviteter og omvisninger palmesøndag, mandag og tirsdag!Palmesøndag, mandag 29. og tirsdag 30. mars) har Vest-Agder-museet Sjølingstad Uldvarefabrik åpent kl. 12-16. Store og små ønskes velkommen til å nålefilte kyllinger, tove påskeliljer, påskeegg, eggvarmere og andre påsketing. I butikken selges hobbyfilt, ull og nåler til filting, så da er det gode mulighetene for å fortsette påskeverkstedet hjemme.

Klokken 13.00 og 14:30 er det omvisning rundt i fabrikken. Da kan man se, høre og lukte den fortsatt virksomme ullvarefabrikken.
Utstillinga "Medalje til fraflyttede arbeidere" vises og butikk og kafé er åpen. Ullaktivitetene foregår i publikumsmottaket og er åpne fra klokken 12.00 til 16.00.
Sjølingstad Uldvarefabrikk pledd

av admin, publisert 25. mars 2010 | Skriv ut siden